Fairleads App nu ook verkrijgbaar in de App Store

0

app_store_nl_fairleads_marketing

De Fairleads App is nu ook verkrijgbaar in de App Store. Het is nu nog gemakkelijker om je eigen vragenlijst op je iPad te zetten en direct te beginnen met het registreren en kwalificeren van je beursleads.

Hoe werkt het?

Elke organisatie heeft specifieke wensen voor het registreren en kwalificeren van leads. Het samenstellen van een vragenlijst is maatwerk. Samen met onze opdrachtgevers maken wij de vragenlijst die perfect past bij het concept van de beursdeelname. Als de vragenlijst gereed is zetten wij hem klaar in de App Store. Met een speciale, unieke code is de vragenlijst vervolgens te downloaden.

 

Demo

Wil je een demo zien van de Fairleads App? Stuur ons dan een e-mail en je ontvangt een speciale demo-code om een voorbeeld van een vragenlijst te bekijken en de App uit te proberen.

 

Ipad

De Fairleads App is ontwikkeld voor iPads. Je vindt de App dan ook vanaf je iPad in de App Store. Ga met je iPad naar de App Store en zoek op “Fairleads”.

 

Over de Fairleads App

De Fairleads App is een product van Fairleads Marketing. Veel exposanten verzamelen nog steeds fysieke visitekaartjes en schrijven hier met een pen nog enkele notities bij. Na de beurs verdwijnen de verzamelde visitekaartjes in een grote doos die vervolgens dagenlang bij iemand op zijn bureau staat. De data moet nog in het CRM systeem worden gezet om daarna nog met de follow-up te starten. Dit duurt vaak weken en kost veel tijd en geld. Door het registratie- en kwalificatieproces te digitaliseren met de Fairleads App zijn al deze werkzaamheden in een keer gedaan en kunnen er veel kosten bespaard worden en kan er veel snelheid worden gemaakt met de follow-up.

De Fairleads App is een tool waarbij leadsinformatie realtime opgeslagen wordt in de cloud. De standbemanning maakt van de visitekaartjes een foto met een iPad en ze vullen een aantal specifieke vragen in. De antwoorden op de vragen en het visitekaartje worden direct opgeslagen en gedigitaliseerd. De follow up kan al tijdens de beurs beginnen. Wij kunnen voor jou een e-mail sturen of een sms. Doordat de leads direct gekwalificeerd zijn, kan dit gesegmenteerd. Bovendien kan de gedigitaliseerde data direct ingevoerd worden in jouw CRM. Een overzichtelijke rapportage met heldere grafieken geeft direct inzicht in de standperformance.

Dit zijn de voordelen op een rijtje:

  • Direct digitaal, dus minder kosten in verwerking achteraf
  • Direct beschikbaar, dus snelle follow-up
  • Direct inzicht, dus snel bijsturen mogelijk
  • Diverse benchmark mogelijkheden
  • Verschillende add ons mogelijk
  • Koppeling met CRM mogelijk

Wil je meer weten over de Fairleads App? Stuur ons een e-mail en we nemen contact met je op.

app

 

Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!