Blijf in contact met je leads

Als je als exposant naar een beurs gaat wil je natuurlijk beursleads. Een beurs is een perfect moment om in contact met je doelgroep te komen. Om na de beurs in contact te blijven met de bezoekers, is het essentieel dat je alle informatie over de lead goed vastlegt. Is het een beslisser, is er een behoefte, waar heeft men interesse in, wat is de gewenste opvolging? Dit soort informatie moet je direct vastleggen, zodat je meteen aan de slag kunt met de juiste follow-up! De Fairleads App is de perfecte tool hiervoor.

 

Gerichte follow up van beursleads

Met de Fairleads App heb je een innovatieve tool die je leads registreert & kwalificeert. Binnen een halve minuut is de lead geregistreerd en uitstekend in kaart gebracht. De app is intuitief, snel en gemakkelijk te gebruiken door de standbemanning. Met een iPad maak je een foto van het visitekaartje, vervolgens loop je een aantal vragen door en het contact is gekwalificeerd. Niet meer dan een halve minuut werk. Maar wel direct klaar voor de follow up. Tijdens de beurs kan vanuit kantoor al worden begonnen met een gerichte follow up, op de leads die er toe doen. Is het contact geen lead, verspil dan geen kostbare tijd en geld in de follow-up.

Je leads perfect in kaart

Samen met jouw stellen we een vragenlijst samen.  In de App Store kun je dan jouw beurs app ophalen en met een speciale code op je iPad zetten. Je kunt nu aan de slag. Met de antwoorden op deze vragen breng je de leads perfect in kaart. Via de reporting tool kan men op kantoor direct, real-time, starten met de opvolging.

Inzicht in je beursperformance

Met de data maken we heldere rapportages die inzichtelijk maken hoe succesvol jouw beursdeelname is. Wat is de kwaliteit van de leads, wat was de drukste dag, waar had men vooral interesse in, hoe succesvol is de standbemanning? Allemaal waardevolle inzichten waarmee je in staat wordt gesteld de performance te verbeteren.

app_store_nl_fairleads_marketing

Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!