Leuke beurzen om te bezoeken in Q4-2016

0

Er zijn zoveel leuke beurzen en evenementen in Nederland waar je naar toe kunt gaan. In je eigen branche zijn er vaak al de nodige vakbeurzen en evenementen. Wij hebben, geheel subjectief, de leukste beurzen en evenementen van Q4 op een rijtje gezet voor de Marketing & Communicatie professional.

Communicatiecongres ’16 – Het communicatievak op z’n kop

Op het 10e communicatiecongres gaat de blik van buiten naar binnen en wordt uw wereld even helemaal op zijn kop gezet. Dus: stop met navelstaren. Laat u inspireren (en confronteren!) door de verfrissende en scherpe mening van buitenstaanders.

15 november 2016 | Mediaplaza Utrecht

Lees meer

Marketing Technology

Alles over de nieuwste tools en technieken voor digital marketing, e-commerce, CRM en analytics. Voor de toekomstgerichte marketeer. Een dag met top keynotes, break-out sessies en demo’s.

6 december 2016 | Mediaplaza Utrecht

Lees meer

Pan Amsterdam

Doe eens inspiratie op vanuit een andere invalshoek en bezoek PAN Amsterdam; De eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design. PAN Amsterdam heeft een aanbod van 125 galeristen, antiquairs en kunsthandelaren met een assortiment van schilderijen, antiek, moderne en hedendaagse kunst tot sieraden, fotografie, designmeubelen en objecten uit oude en verre culturen

20 t/m 27 november 2016 | Amsterdam RAI

Lees meer 

Masters of LXRY

De grootste editie ooit in de geschiedenis van Masters of LXRY, the 15th anniversary edition: meer dan 33.000 m2 beursoppervlakte in de Amsterdam RAI.Vijf dagen lang beleeft de bezoeker een unieke ervaring met exclusieve lanceringen, de nieuwste automodellen, de laatste reis- en interieurtrends, unieke limited editions, modeshows, netwerkborrels, live muziek en kunsten van chef-koks. Dat alles in een omgeving van prachtig ontworpen stands.

8 t/m 12 december 2016 | Amsterdam RAI

Lees meer 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!