Haal meer uit je beursdeelname

Fairleads Marketing is het marketingbureau voor exposanten en is opgericht door Lourens Touwen: meer dan 12 jaar ervaring in de beurzenbranche en meer dan 9 jaar ervaring als Marketing Manager bij meerdere werkgevers en opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening, waaronder Laarhoven design, KPN, Effectory, Akoesta en Vodafone. “Marketing is mijn passie en beurzen mijn specialisme. Ik ben ervan overtuigd dat elke exposant meer kan halen uit zijn beursdeelname. Er valt nog zoveel te verbeteren!”

Fairleads-Boothcamp-1-slider Fairleads-Boothcamp-2-slider

Meer resultaat en inzicht

Fairleads Marketing is ontstaan vanuit de overtuiging dat elke exposant méér resultaat kan halen uit beursdeelnames. Het resultaat wordt beter door de gehele aanpak rondom leadsgeneratie te optimaliseren, zowel voor- tijdens en na de beurs. Bovendien is inzicht in je resultaat essentieel om je beursperformance keer op keer bij te sturen en te verbeteren. Een goede registratie, kwalificatie en opvolging van je beursleads zorgt voor meer resultaat en beter inzicht voor exposanten.

Voor exposanten

Ben jij exposant en wil jij ook meer resultaat en inzicht voor jouw beursdeelnames? Neem dan nu contact met ons op!

fairleads-nilfisk-interclean-standbemanning  biogen-de-slimste-arts-selfie-chazia-mourali

home-fairleads-beurs-iPad-WEB  Fairleads-BLG-Wonen-Woonbeurs-2014-publiek-in-stand

Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!