Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Bent u de slimste arts?

Voor Biogen Idec hebben we voor de Biemond Najaarscursus een kennisquiz ontwikkeld, gericht op neurologen. Voorafgaand aan dit congres ontvingen alle neurologen van Nederland een uitnodiging om mee te doen aan deze quiz. Men kon direct online starten met de quiz. Tijdens het congres kon men ook meedoen. De standbemanning van Biogen Idec liep rond met iPads en nodigde de artsen uit om mee te doen. De quiz bestond uit een 5-tal vakinhoudelijke vragen (voor een leek niet te beantwoorden). Enkele vragen gingen ook om de snelste tijd en er was een schattingsvraag. Als men wilde kon men vaker meedoen (men kreeg dan wel andere vragen).

Eeuwige roem en Chazia Mourali

Op de laatste dag van het congres was er op de stand de prijsuitreiking door Chazia Mourali. Een mooie prijs (praktijkgerelateerd) en natuurlijk eeuwige roem was er voor die arts die de quiz het beste had gemaakt.

Resultaat meer interactie met de doelgroep – neurologen

Voor Biogen Idec was de kennisquiz succesvol omdat het interactie opleverde met hun doelgroep. Dit was ook de belangrijkste doelstelling voor het congres. We hebben dit zelfde concept ook voor het daaropvolgende congres (de Biemond Voorjaarscursus) wegens succes herhaald.

Related Projects
Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!