Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Het slimste beursconcept bedenk je samen!

Expospaces was exposant op Event 2017. Op deze beurs wilden zij in contact komen met hun doelgroep: exposanten. Expospaces wilde graag inhoudelijk met deze exposanten praten over beursdeelnames.. Daarom vroegen we de bezoekers hun beste beurstip in de stand achter te laten. Of beter gezegd: Op de stand.

Het begon met een witte stand

De stand van expospaces bestond voor een groot deel uit wit interieur. Verder lag de stand vol met watervaste viltstiften. Alle bezoekers mochten de stand volschrijven met hun beste beurstip! In een mum van tijd waren de hagelwitte wanden volgeschreven met gekleurde beurstips. Het opschrijven van de beurstips gaf de standbemanning van expospaces het perfecte haakje om inhoudelijk het gesprek aan te gaan over de aanpak van beursdeelnames.

Boekje met tips

De deelnemers konden hun e-mail adres achterlaten. Zij ontvingen dan een leuk boekje met daarin alle verzamelde beurstips. Een mooie follow-up voor Expospaces met genoeg aanleiding om afspraken te maken.

Resultaat?

Het resultaat van deze activatie? Veel vrolijke mensen in de stand die het leuk vonden om de beursstand vol te schrijven. Verder een mooi aantal inhoudelijke gesprekken over een slimme beursaanpak. Maar vooral een aanzienlijke lijst met e-mail adressen van mensen uit de doelgroep van expospaces!

Related Projects
Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!