Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Voor Laro Tape hebben we voor de Webwinkel Vakdagen het concept “Tape the Box” gerealiseerd.

Tape the Box; de game

Op de stand konden bezoekers de iPad game “Tape the Box” spelen. Diegene met de beste “Tape-Skills” maakte kans op een iPad. Voordat je aan het spel mee kunt doen, is er een registratie (naam, organisatie en e-mail). Dit maakt een goede follow-up mogelijk voor na de beurs. Eénmaal geregistreerd kan het spel beginnen met het eerste level. Door te ‘swipen’ met je zo snel mogelijk een doos dichtapen. Op de tape verschijnt de naam van jou organisatie. In totaal zijn er 5 levels. De snelste taper wint! Aan het einde vragen we nog of men de beursaanbieding wil ontvangen.

 

Tape the Box; de registratie

Voor een goede registratie en kwalificatie maakte Laro Tape gebruik van de Fairleads App. In deze tool kon met meer informatie kwijt over de lead (functie, volume, beslissingsbevoegdheid, etc.).

 

Tape the Box; e-mailing voor- en na de beurs

Voor de beurs hebben we e-mailing gestuurd naar het adressenbestand van Laro Tape. In deze e-mailing werd men al uitgedaagd om Tape the Box te komen spelen op de beurs. Bovendien werd ook al de speciale beursaanbieding aangekondigd. Direct na de beurs kregen alle bezoekers aan de stand (gamers en Fairleads App) een mail met een bedank en een aankondiging over de verdere follow-up.

 

Tape the Box: standdesign en goodie-bags

Wij hebben voor Laro Tape de hele beursdeelname georganiseerd. Samen met expospaces hebben we het standconcept vormgegeven. Samen met Laro Tape is er een mooie goodie-bag samengesteld met daarin ook weer de beurs aanbieding.

 

Tape the Box; resultaat met directe orders!

Laro Tape is enthousiast over het resultaat. Al tijdens de beurs, in de stand, werd er al een aantal directe orders genoteerd. In de periode kort na de beurs kwamen er al een significant aantal bij. Doelstellingen zijn dan ook zeker gehaald. Al tijdens de beurs werd direct de standruimte voor volgend jaar geboekt!

Related Projects
Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!