Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Geef jouw kind het allerbeste tweede huis! Dat is waar Smallsteps voor staat en dat is het uitgangspunt geweest voor het concept voor Smallsteps op de Negenmaandenbeurs 2018.

Met verschillende kinderdagverblijven (crèches), peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in heel Nederland, is Smallsteps een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland.

Op de Negenmaandenbeurs wilde Smallsteps het gevoel van “het allerbeste tweede huis” overbrengen. Daarom hebben we de stand ingericht als huiskamer. Om maximaal te kunnen ontspannen konden (aanstaande) moeders  een heerlijke massage ondergaan. Even een moment van rust op de stand van Smallsteps. En dat gaf de medewerkers van Smallsteps de gelegenheid meer te vertellen over de voordelen van Smallsteps en mensen uit te nodigen.

En met succes! Er werd een groot aantal rondleidingen geboekt op de stand, onder meer vastgelegd met de Fairleads App. Bovendien zelfs ook een aantal directe inschrijvingen.

Dit concept hebben wij samen met Raúl&Rigel gerealiseerd.

Related Projects
Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!