Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Voor Ziggo Zakelijk hebben wij het activatieconcept: “De perfecte combinatie” gerealiseerd. Ziggo gaat jaarlijks naar een groot aantal beurzen en congressen waar zij in contact willen komen met gebruikers uit de klein zakelijke markt (Small Office, Home Office, 0-5 medewerkers). Belangrijke boodschap voor deze doelgroep is dat Ziggo Zakelijk razendsnel en betrouwbaar internet levert.

Met het concept “De perfecte combinatie” kunnen bezoekers meedoen aan een quiz. Op speciale iPad zuilen in de stand kan men meedoen aan het spel. Na een kort registratiescherm krijgt elke deelnemer drie vragen voorgeschoteld. Deze vragen gaan over veilige en betrouwbaar internet. Aan het einde van het spel krijgt iedereen een code (cijfercombinatie). Met de code kan men proberen de kluis te openen die in de stand staat. Als de kluis open gaat wint men de prijs.

Voor Ziggo Zakelijk is het belangrijk dat bezoekers Ziggo Zakelijk associëren met veilig en betrouwbaar internet. Dat wordt gerealiseerd door deze inhoudelijke quiz. Daarnaast is het belangrijk dat Ziggo de beschikking heeft over data van de leads (registratiescherm), zodat ze een goede opvolging kunnen doen na de beurs. Daarnaast is er de beursaanbieding met een speciaal en aantrekkelijk aanbod. Deze is ook verwerkt in het spel.

Wij hebben het concept “De perfecte combinatie” in opdracht van Brand New Live gemaakt.

Related Projects
Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!