Maak interactie met je bezoekers met een fotowedstrijd

Shoot & Post is een interactief spel waarmee je de beursbezoeker uitdaagt om foto’s van een specifiek onderwerp, moment of actie met jou te delen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan “Deel met ons jouw happy moment” Deelnemers kunnen hun foto uploaden en vervolgens maken ze kan op een prijs. Er kan namelijk gestemd worden op de leukste, beste, meest toepasselijke, grappigste etc. foto. De inzendingen worden gepubliceerd op een actiewebsite en zijn ook te zien in de stand op een groot beeldscherm. Je kunt er ook voor kiezen om de foto’s te delen op bijvoorbeeld Facebook.

We vragen de deelnemers wel even om zich te registreren. Hiermee bouw je een mooie database op voor een gerichte follow-up na de beurs. Na de beurs kan een jury zich nog buigen over de beste inzending. Of website bezoekers kunnen stemmen door foto’s te liken.

shoot-post

Voordelen:

  • Interactief; extra activatie omdat bezoekers het leuk vinden om mee te doen
  • Traffic; extra aanloop door scherm met inzendingen
  • Registratie; na afloop van het event heb je een database met contactgegevens
  • Follow-up; met deze contactgegevens mogelijkheid tot follow-up
  • Leverbaar in meerdere varianten

Shoot & Post kan helemaal in de gewenste huisstijl opgemaakt worden. De deelnemers worden vooraf gevraagd om zich te registreren (naam, e-mail, telefoonnummer). Vervolgens doen ze mee aan het spel. Aan het einde van het spel kunnen we nog een extra (commerciële) vraag stellen (bijvoorbeeld inschrijven voor nieuwsbrief). Shoot & Post kan in verschillende varianten gemaakt worden met wisselende opties.

Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!