Betrek je bezoekers in jouw merk en trek ze naar je stand

Verzin & Win is een interactief spel waarmee je de beursbezoeker mee laat denken over een onderwerp. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan het verzinnen van een slogan, een verbetering of het helpen met een oplossing. Degene met het beste idee wint een prijs. We vragen de deelnemers wel even om zich te registreren. Nadat ze hebben meegedaan ontvangen ze een wincode via e-mai. Met deze code kunnen ze op de stand checken of ze gewonnen hebben. Hiermee bouw je een mooie database op voor een gerichte follow-up na de beurs. Na de beurs kan een jury zich nog buigen over de beste inzending.

verzin-en-win-mockup-web

Voordelen:

  • Interactief; extra activatie omdat bezoekers het leuk vinden om mee te doen
  • Traffic; extra aanloop door wincode check
  • Registratie; na afloop van het event heb je een database met contactgegevens
  • Follow-up; met de contactgegevens mogelijkheid tot follow-up
  • Leverbaar in meerdere varianten

Verzin & Win kan helemaal in de gewenste huisstijl opgemaakt worden. De deelnemers worden vooraf gevraagd om zich te registreren (naam, e-mail, telefoonnummer). Vervolgens doen ze mee aan het spel. Aan het einde van het spel kunnen we nog een extra (commerciële) vraag stellen (bijvoorbeeld inschrijven voor nieuwsbrief).

Verzin & Win kan in verschillende varianten gemaakt worden met wisselende opties.

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over een betere conversie tijdens jouw beurs? Vul dan nu het formulier in. Alvast dank voor je bericht!