Skip to content

New light on cancer treatmentSTEBA Biotech @ EAU Congress

STEBA Biotech op het EAU Congress, Excel London

Fairleads Steba EAU VR

Doelgroep

Alle urologen in de wereld die zich bezighouden met de behandeling van prostaatkanker. Op het EAU Congres (hét urologie-congres) komen 14.000 urologen vanuit de hele wereld.

Doelstelling

Urologen en andere betrokkenen kennis laten maken met de nieuwe behandeling (met lichttherapie in combinatie met medicijn) tegen prostaat kanker

Boodschap

Voor de introductie van hun nieuwe behandeling tegen prostaat kanker (lichttherapie en medicijn) hebben wij het concept gerealiseerd: “A new light on prostate cancer treatment”

Voor de nieuwe behandeling van STEBA Biotech tegen prostaat kanker (lichttherapie en medicijn) hebben wij het concept bedacht en gerealiseerd: “A new light on prostate cancer treatment” In het verlengde daarvan hebben we alle content in de stand verzorgd tijdens hun deelname aan het EAU congres in Excel Londen. De content die wij hebben gemaakt bestaat uit onder meer:  corporate video, 360 graden film, interactieve kennisquiz, e-mailings, iPad animaties, flyers, registratie tool en advertenties. Belangrijk onderdeel van het concept is dat urologen een goed beeld kunnen krijgen van de behandeling. Op de stand was een speciale plek ingericht met VR-brillen. Met deze VR-brillen konden urologen meekijken tijdens een operatie en rondkijken in de OK.

fairleads steba 3d vr
fairleads steba 3d vr
Fairleads Steba stand overzicht
fairleads steba ipad