Skip to content

Werk

In de afgelopen 10 jaar hebben we gewerkt voor veel verschillende exposanten op uiteenlopende beurzen in binnen- en buitenland. Soms éénmalig, maar vaker juist voor meerdere events.

All
Happy spaces happy faces fairleads

Happy spaces, happy faces

Beursbezoekers ervaren op de stand van Akoesta het genot van een goede akoestiek. Boven de stand hangt een enorme akoestische koof; niet verkeerd op een drukke beurs met veel geroezemoes.
fairleads phenomworld goldrush doosjes

Gold Rush: zoek het goud!

Op de stand van Phenomworld is er sprake van een echte Gold Rush. Pak een sample, leg het onder de microscoop en check of er goud in zit! De gelukkige goudzoeker wint mooie prijzen

Zet je praktijk in the picture

Bezoekers van de beurs Zorg & ICT kunnen op de beursstand van Zorgdomein met de hele praktijk op de foto en deelnemen aan de ZorgDomein prijsvraag over de zorgmessenger Patiëntoverleg.
fairleads steba a new light

New light on cancer treatment

Voor de introductie van een nieuwe behandeling tegen prostaat kanker (lichttherapie en medicijn) van STEBA Biotech hebben wij het standconcept gerealiseerd: “A new light on prostate cancer treatment”
Fairleads BLG win je woonwens

Win je Woonwens

Win je Woonwens op de stand van BLG Wonen op de Woonbeurs. Een stand activatie waarbij het resultaat 10x beter was dan de doelstelling! Financieel advies wordt leuk op deze manier!

Swipe & Tape the Box

Tape the Box op de stand van Laro Tape op de Webwinkel Vakdagen. Een leuke game waarmee standbezoekers mooie prijzen kunnen winnen. Vul je gegevens in en gamen maar.
fair enough

Wil jij ook je beursleads optimaliseren?