Skip to content

stand calendar

Exposanten kunnen stand calendar gebruiken om vooraf afspraken te plannen op de stand met bezoekers. Hiermee beheers je de bezoekersstroom op je stand. Bovendien bereik je hiermee kwalitatieve afspraken op de stand en kan je de standbezetting beter plannen.
Fairleads Standcalendar

Hoe werkt het?

Voor de beurs benader je de doelgroep, met een uitnodiging. Via een link kan men naar Standcalendar om een afspraak te boeken over een specifiek onderwerp, product, interesse of met een bepaalde contactpersoon.
 
Stand calendar houdt de afspraken bij en de standbemanning heeft op de stand effectieve en gerichte afspraken.
 
En bezoekers hoeven niet te wachten als ze op de stand komen. De koffie staat al klaar voor ze ;-).
 
Meer weten? Maak hier een afspraak!
 

Look & feel

De look & feel van stand calendar kunnen we uitvoeren in vele varianten, meestal in de huisstijl van de betreffende exposant.

Ook aan “de achterkant” kunnen we de stand calendar personaliseren. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld kiezen over welk onderwerp, product of oplossingen de afspraak zal gaan. Of ze kunnen kiezen voor een specifieke contactpersoon.

Meer weten? Maak hier een afspraak.
Fairleads Standcalendar
Fairleads Standcalendar

COVID: grip op bezoekers

Met de stand calendar zorg je ervoor dat de bezoekersstroom op jouw stand beheerst gaat. Een goede tool om in te zetten met het oog op COVID.

Meer weten? Maak een afspraak.
 

stand calendar

Met stand calendar leid je jouw standbezoek in goede banen. Bovendien creëer je hiermee meerdere contactmomenten voor de beurs en mogelijk ook na de beurs. De kwaliteit van je standbezoekers neemt enorm toe en ook de kwaliteit van de ontmoeting zal omhoog gaan. De crew op de stand kan zich gericht voorbereiden en bezoekers zullen dat ook (al dan niet bewust) ook doen.

Meer weten? Maak een afspraak.
Fairleads Standcalendar
fair enough

Wil je ook beursleads optimaliseren?