Skip to content

Win je WoonwensBLG Wonen @ Woonbeurs

BLG Wonen op de Woonbeurs, Amsterdam RAI

Doelgroep

Consumenten die een hypotheek willen afsluiten om een woonwens te realiseren (bijvoorbeeld een aanbouw, een babykamer of andere verbouwing)

Doelstelling

Het maken van afspraken voor de BLG Hypotheekadviseur door middel van het verzamelen van woonwensen. Doelstelling was 500 woonwensen, het resultaat was het tienvoudige.

Boodschap

De dromen heb jij, het financiële plaatje doen wij! Financieel advies wordt leuk. Doe mee aan de Woonwensstrijd en win je woonwens!

Beursbezoekers kunnen hun woonwens invullen op een wenswolk en deze ophangen in de wensboom. De groene wensboom stond in de tuin van het blauwe BLG Woonhuis. In het huis, in de gameroom, kunnen bezoekers ook meedoen aan de Woonwensstrijd. Een leuke online game. Onder de deelnemers werden leuke prijzen verloot! Waaronder dus het winnen van je eigen woonwens. Voor BLG Wonen was het doel om afspraken te genereren voor de hypotheekadviseurs. Vooraf was de doelstelling om 500 woonwensen te verzamelen. Dit werden er uiteindelijk 5513. Een mooi resultaat op de beurs. Vanuit al deze woonwensen zijn na de beurs in totaal meer dan 3050 afspraken gemaakt! Een conversie van 56%.

Fairleads BLG win je woonwens
Fairleads BLG win je woonwens
Fairleads BLG win je woonwens

Gerealiseerd in opdracht van Raúl & Rigel.